Щодо припинення діяльності ліцензіата

Опубліковано 19.05.2023 о 11:31

Нагадуємо суб’єктам господарської діяльності, що згідно з вимогами Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)   https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/929-2016-%D0%BF#Text,   у разі ліквідації (припинення) ліцензіатом місця провадження господарської діяльності, за яким провадилася діяльність з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової, роздрібної торгівлі, електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами згідно з отриманою ліцензією, такий ліцензіат зобов’язаний протягом 10 робочих днів з дня ліквідації такого місця провадження подати до органу ліцензування заяву, яка оформлюється за формою, згідно з додатком 15 Ліцензійних умов.

Також у разі наміру ліцензіата звузити провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, на певну частину, або анулювати ліцензію, він подає до органу ліцензування відповідну заяву за формою, встановленою в додатках 15–17 Ліцензійних умов.

Прийом цих заяв здійснюється органом ліцензування за адресою: Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, просп. Перемоги, 120А, м. Київ, 03115.

Довідкову інформацію щодо питань ліцензування можна отримати на сайті Держлікслужби України, а також, звернувшись безпосередньо до органу ліцензування, а саме – до структурного підрозділу Держлікслужби, що забезпечує, відповідно до законодавства, ліцензування діяльності виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами – Департаменту оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами (03115, м. Київ, пр-т Перемоги, 120-А, тел.+380 (44) 422-55-83).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку